Задържаха мъжа, който едва не уби себе си и собствената си дъщеря

91

Издирван и задържан е арестант, избягал от сградата на районното управление.

Тази сутрин, от сградата на районното управление в Гълъбово е избягал 38-годишен мъж, спрямо когото е била взета 24-часова мярка за задържане по чл. 325 за хулигански действия. Предприети са действия за издирването му и часове по-късно той е открит и задържан в село в Старозагорска област. Образувано е досъдебно производство, процесуално-следствените действия се провеждат под ръководството на прокуратурата, съобщиха за „Нова Вест“ от МВР.

Всичко започва вчера, когато според източници, мъжът се е ядосал  на съпругата си и я е заплашил със самоубийство и с убийството на 2-годишната им дъщеря. След това влязъл в река Сазлийка заедно с детето с намерението да се удави с него. Той не е послушал молбата на майката и всички хора, които са се опитвали да го спрат, но за щастие полицията се е намесила навреме и е успяла да го задържи.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама