МВР: Радо Соколето се е самоубил с двуцевна пушка

198

Издирваният за убийството на 58- годишната Снежана от Благоевград Радослав Стипцаров – Соколето се е самоубил в къща в село Бараково, съобщиха официално от МВР.

Той е пристигнал след полунощ, маскиран, въоръжен и с перука в къщата в селото, където живеели двама негови приятели. Казал им, че е гладен и влязъл в една от стаите. Взел им телефоните. „Щурмувахме къщата със специалните сили и открихме мъжа с огнестрелна рана в главата, а до него – двуцевна пушка“, заяви директорът на ОД на МВР-Благоевград Николай Хаджиев по повод обсадата на къща в село Бараково. Двамата братя са задържани, както и още много други лица, познати на Соколето, които имат отношение по случая. Според местните хора около 9.00 часа тази сутрин от къщата, са се чули два изстрела. Соколето е обявен за издирване от 24 юли, след като преби приятелката си Силвия, дъщеря на Снежана. До момента той успешно се укривал.

 

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама