Козирог: Амбициите Ви не са удовлетворени

100
Овен 
Представителите на Вашия знак много по-добре от другите умеят да водят спорове. Вашата управляваща планета е Мрас, а това означава, че Вие много добре умеете да отстоявате своето. Никога не бихте го признали на глас, но вътре в душата си много добре знаете, че споровете Ви харесват, тъй като Ви обогатяват с адреналин. Ако изведнъж не наложи да защитавате своите позиции или позициите на близки свои хора, това няма да Ви представлява никакъв труд. Само че предупредете незамесените в спора хора, да стоят за всеки случай по-далече.

Телец

Телците са подтикнати към безотговорно поведение от жаждата за промени. Днес тези представители на занака не искат да чакат: щом се захванат за някаква работа, са им нужни незабавни резултати. Добавете към това някаква непредпазливост, и ще разберете, защо денят не е много подходящ за нови начинания. За сметка на това пък, изключително силно е влиянието на новите тенденции в сферата на романтичните отношения. Очакват ви запомнящи се срещи, приятни признания и невероятни сюрпризи. Дайте воля на чувствата си! Днес може да бъдете напълно откровени с хората, които са Ви скъпи. Ще бъдете правилно разбрани.

Близнаци

Не бъдете категорични в отношенията с Вашия любим човек! Гъвкавият подход ще Ви помогне по – добре да проумеете създалата се ситуация, както и да намерите най-добрия изход. Всъщност, може и да не се налага да търситре изход, защото всичко може и да Ви устройва. Главното е да преценявате всичко бързо и на време.

Рак

От време на време всеки от нас получава възможност да се окаже в светлината на прожекторите, особено що се отнася до отношенията. Става въпрос да започнете, прекратите или да ги изведете на принципно ново, сериозно ниво. Сега е настъпил Ваш ред, а Вие определено ще извлечете максимална полза от този шанс. Добрите новини се заключават в това. Че няколко благоразумни небесни светила остават нащрек, и ще са повече от щастливи, ако успеят да Ви окажат подкрепа. За всичко, което трябва да направите, се вслушвайте в собствената си интуиция.

Лъв

Днешният ден е подходящ за самовглъбяване в своя вътрешен свят и за търсене на отговори вътре в себе си. Ще бъдете настроени хармонично и готови да помогнете на близките хора. В отношенията с деловите партньори може да се стигне до преобразувания, необходими за по- нататъшното сътрудничество. Ако употребявате някакви медикаменти, през целия ден избягвайте употребата на спиртни напитки. Бъдете внимателни и не се самозалъгвайте.

Дева

Девите трябва да бъдат готови за разочарования от личен характер. За съжаление този ден ще донесе на представителите на знака не съвсем приятни новости. Освен това по никакъв начин няма да можете да се оправите и със собствените си желания – изглежда , че те противоречат на тези жизнени принципи, които винаги сте се стремили да следвате. В резултат на това целият ден ще се превърне в последователно преодоляване на противоречие: отначало – вътрешни, а след това – отнасящи се до отношенията с обкръжаващия свят. Ще Ви стане значително по-лесно, ако престанете да искате невъзможното от себе си и околните.

Везни

Днес ще е много добре да пийнете в компанията на своя любим човек някаква екзотична напитка. Или макар поне някакъв алкохол. Но не се увличайте и не слизайте до баналната водка! Нещо с хубаво мезе и приятна беседа… И в подходяща обстановка, разбира се…

Скорпион

Направили сте всичко, което е било по силите Ви. И даже много добре знаете, че не бихте могли да направите нищо повече за решаване на този конфликт. А и Вашата половинка прекрасно разбира това. Нужна ви е трета страна, която да се намеси в ставащите стбития и нещо да промени. Възможно е и промяната да не е в правилната посока… Това ще стане днес и затова бъдете готови за всичко.

Стрелец

Днешният ден е скучноват: ще Ви донесе много работа и грижи, но по никакъв начин няма да Ви даде възможност за изява. Ще се наложи да полагате усилия за това, което не е много перспективно , и даже не е интересно. Ще се сърдите и ще се карате с тези, които се появят пред очите Ви. Ако изкажете своето недоволство пред хора, имащи отношение към позицията Ви в обществото, рискувате да си донесете неприятности, а и да си спечелите врагове. И за близките Ви ще е трудно да се разберат с Вас, но все пак ще се появи човек, който ще намери път към Вашето сърце. Не упорствайте в своите заблуди, а проявете поне малко мекост и отстъпчивост, както по този начин ще облекчите и себе си.

Козирог

Замислете се за това, до колко правилно избирате пътя за достигане на професионалните си цели. Амбициите Ви не са удовлетворени. Още повече хора, които до неотдавна са се обявявали за Ваши съюзници и партньори, неочаквано ще започнат да търсят сътрудничество с тези, които причислвате към своите недоброжелатели. Дайте си сметка, че ако много не Ви върви, може да се окажете самотен войн в полето… В личната сфера се очертава много комфортна ситуация. Ще усещате подкрепата на близките и ще се радвате на взаимното разбиране с любимия човек. Сериозни промени са малко вероятни, но тяхното отсъствие едва ли ще Ви огорчи.

Водолей

Днес ще можете да отделите време за своите лични желания и предпочитания. Може да избухнат чувства към нови познати, както и да се започнат романтични отношения. Днес ще бъдете чувствителни и емоционални. В работата може да се ръководите от по- възрастните и опитни колеги. Вечерта е подходяща за срещи с приятели и за интересни разговори.

Риби

Денят е неблагоприятен за изясняване на отношения и правене на скандали с възпитателна цел. През днешния ден е по-добре да претърпите, стискайки зъби, или обливайки възглавницата със сълзи. Всички опити да промените нещо, само ще задълбочат създалата се ситуация.

Източник: Lamqta.com

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама