Олимпийски шампион пусна в „Туитър“ как се допингира (СНИМКА)

33

Свикнали сме популярни спортисти да си отбелязват ефектни автоголове в социалните мрежи.

Много от тях свикнаха да се доверяват на професионалисти в тази област – от една страна за да добавят допълнителни приходи в банковата си сметка, а от друга да избягват скъпоструващи грешки.

Един от най-впечатляващите гафове без съмнение принадлежи на Райън Лохте. Шесткратният олимпийски шампион в плуването собственоръчно си докара 14-месечно наказание за употреба на допинг. Американецът сметна за удачно да публикува в „Туитър“ снимка как… влиза във вените си инфузионни разтвори. Именно въпросният кадър донеде до санкцията.


От антидопинговата агенция на САЩ уточниха, че Лохте вероятно не е използвал забранена субстанция, но няма право на инфузия в извънболнична среда без изрично позволение.

Лохте се намира в силна серия – след олимпийските игри в Рио той бе наказан за 10 месеца, след като заедно с още трима свои колеги излъга, че е бил ограбен на бензиностанция. / bTV

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама