Телец: Ще се занимавате с малко детективска работа

151
Снимка: Фешънинсайд

Овен
Днес Вашия любим човек ще бъде безгранично ревнив, което ще попречи на отношенията помежду ви, а и въобще няма да способстват за свобода на действията. Постарайте се, да му внушите пълно доверие към Вашата персона. То ще е необходимо и на Вас и на половинката Ви, за свободата на съвестта и действията ви.

Телец
Има какво да кажете, а това са все много сериозни неща. Освен това сте настроени да се позанимавате с малко детективска работа. Започнете с неяснотите в отношенията с другите хора, особено в личните, и се постарайте да ги оживите. Направете така, че всяка Ваша дума да показва готовност да се сближите още повече. Но ако не сте прекалено заинтересувани от тези отношения, не си заслужава да се занимавате с тях въобще. Ако сте заинтересувани, действайте по-смело!

Близнаци
Постарайте се днес да не проявявате активност и въобще нищо да не предприемате за промяна и подобряване на вашите отношения. Не бихте и могли да измислите по-неподходящ ден за подобна дейност. Ако Вашата половинка е обхваната от идеи за подобна дейност, нека тя да действа и да прави промените! И ако има нещо нередно, нека тежи на нейната съвест.

Рак
През този ден звездите ще бъдат на Ваша страна, а това значи, че късмета ще Ви се усмихне и всяко Ваше желание обезателно ще се изпълни. Само че си пожелайте нещо действително радостно, ярко и удивително, за да не се налага после да съжалявате за изпуснатите възможности. Това се отнася и за личния Ви живот.

Лъв
Днес за Вас е много важно да поддържате приятелски или делови отношения с близките хора на своя любим човек. За него фактът, че изключително близките му хора не са безразлични и на Вас, ще е много важен, независимо от степента ви на близост.

Дева
За Вас е задължително да бъдете предпазливи днес със своята втора половинка. Много е вероятно той да си устрой малко „събитие” с приятели, разчитайки на отсъствие от къщи през целия ден. Освен това, звездите Ви съветват, да не се вълнувате по този повод. Приятелите не са в курса на Вашите семейни неща, и затова вероятността от ненужни сплетни е изключена.

Везни
Днес ще поискате да бъдете уверени, че ще изживеете с Вашия любим човек заедно всичкия Ви оставащ живот, и даже малко повече. Дори и той да няма толкова твърдо убеждение и вяра в утрешния ден, ще се наложи да си създаде правдоподобна илюзия.

Скорпион
Денят ще бъде изключително благоприятен, ако датата на Вашето рождение е в средата на ноември. През това време ще се наложи да си останете авторитетна фигура за околните. Приятелите и любимите Ви хора ще са склонни да се съобразяват с Вашето мнение. Ще се вслушват в думите Ви, дори и от тях да постъпват много нестандартни предложения. Може също да демонстрирате невиждани способности в сферата на преподаването, рекламата, режисурата и програмирането. Това е благоприятно време за начало на пътешествие или заемане с нестандартно хоби.

Стрелец
Представителите на Вашия знак са привличани от чуждите култури и народи, както и от далечните страни. Ако сега не пътешествате, единственото Ви утешение може да бъде общуването Ви с някого или нещо, напомнящи Ви за далечните места , които Ви харесват. Така че ако имате възможност да общувате с някого по телефона или електронната поща, или пък да направите някоя неочаквана визита, непременно се възползвайте от това. А може да се опитате почти на един път да направите и всичките три неща.

Козирог
Колкото по-нерешителни ще са днес Вашите действия, толкова ще са по-малки шансовете Ви за успех и благосклонност от Вашия любим човек. Изглежда, че това е очевидно и май ще се наложи доста да поработите върху себе си. Позанимавайте се и със своите комплекси.

Водолей
Много успешен ден: днес просто ще Ви върви. Може, например, да се захванете с безнадежден проект и да го доведете до блестящ край. Или да влезете в магазина с полупразни джобове, а да излезете с нещо зашеметяващо на смешна цена. Или да отидете на среща със съученици, а да се срещнете с човек, който много отдавна силно сте искали да видите. Точно затова трябва да заемете активна жизнена позиция. Ако стоите без работа – просто приятно ще прекарате времето си. Ако се заемете с нещо, не само ще прекарате приятно, но и ще имате прекрасен резултат. Изборът е Ваш.

Риби
Хората, които Ви познават и обичат, никак няма да се учудят, че понякога изпускате по някоя непремерена дума. Така че ако през следващите няколко дни започнете да се изяснявате по-откровено от обикновено, на никой от близките Ви хора няма да му мигне окото. Но какво ще стане, ако се окажете в компанията на хора, които не са привикнали към такава прямота и откровеност? Тогава, след като направите такова изказване, в качеството на извинение, предложете на своя събеседник, да го придружите, докато се качи в таксито.

Източник: Lamqta.com

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама