Близнаци: Не бързайте да давате обещания

114
Снимка: Черно море

Овен
Този ден за Вас ще бъде от една страна интересен и увлекателен, а от друга – много уморителен. Трудно ще можете да се съсредоточите върху едно нещо, а ще се опитвате да се занимавате с няколко неща едновременно, създавайки суета и неразбории, а след това ще се ядосвате на своята неорганизираност. Творчески безпорядък – това са двете думи, които днес най-добре могат да характеризират това, което става с Вас. Не би могло да се каже, че всичко си е по местата, но пък присъства онази атмосфера, в която се зараждат отлични идеи и стават най-невероятни събития.

Телец
Денят е много подходящ, за да разгледате новите предложения за сътрудничество. Днес ще успеете да диктувате своите условия на потенциалните си партньори, а това на никого няма да се стори странно. Обкръжаващите ще виждат у Вас специалист , с който си заслужава, да имат обща работа. Вероятни са нови запознанства и Вашата привлекателност ще Ви гарантира вниманието на представителите на противоположния пол. Само че Вие сте предпазливи, което е много разумно, защото далеч не на всички, които днес Ви предлагат да бъдете заедно в добро и зло, може да се вярва.

Близнаци
Не бързайте да давате обещания! После ще се наложи да удържите на думата си, желанието Ви да направите това скоро ще изчезне. Сами разбирате , до какво може да доведе това във Вашите отношения. Така че, ако искат нещо от Вас , то меко , но решително кажете „не”.

Рак
Денят не може да се нарече обикновен. Ако сте родени през юни, той ще се окаже неспокоен , и може да Ви донесе изобилие от неприятни изненади. Особено уязвима ще бъде нервната Ви система, рязко ще нарасне вероятността от стресове. Ако не сте настроени да рискувате, може интуитивно да намерите в сложните обстоятелства нещо привлекателно. Само че звездите все пак препоръчват да бъдете предпазливи и внимателни. Въздържайте се от смели начинания, ако от това няма пряка необходимост.

Лъв
Днес ще успеете да решите наведнъж няколко важни проблеми, ако повярвате в себе си и не започнете да губите времето си за незначителни неща. Съсредоточете се на най-главното и ще бъдете осенени от блестящи идеи. Възможна е среща с отдавнашни познати, с хора, с които са Ви свързвали много близки отношения, а общуването ще бъде наистина приятно. Не са изключени интересни известия отдалече. Това е хубав ден за покупки и решаване на битови въпроси, но пътуванията е по-добре да отложите за по-подходящо време.

Дева
Днес трябва да запознаете своя любим човек с нещо много важно, с което никога и никого до сега не сте запознавали. Това ще бъде много отговорна крачка, символизираща още по-голямото ви сближаване. Затова предварително помислете, до колко сте готови за това.

Везни
Дори и да не Ви се иска, ще се наложи през този ден да оказвате знаци на внимание на Вашия любим човек. Неразбираемото нежелание да направите това, ще Ви пречи изключително много, но Вие все-пак ще се окажете по-силни от него. Необходимо е, да преодолеете тази неочаквана бариера, защото иначе в последствие може да възникнат различни трудности

Скорпион
През този ден ще сте способни на най-истински подвиг, което и даже не сте очаквали от себе си. Впрочем, Вашия любим човек съвсем няма да се учуди от такова поведение: той е знаел, какъв потенциал е заложен у Вас и никога не се е съмнявал. Следващия път обезателно му повярвайте!

Стрелец
Бъдете внимателни! В този ден конкурентната борба ще се обостри, а Вашите неотдавнашни съюзници неочаквано може да се окажат от другата страна на барикадата. Желателно е да разчитате само на своите сили, особено ако става дума за решаване на важни въпроси, свързани с дългосрочно планиране. Настроени сте за общуване и затова денят ще бъде щедър на контакти и интересни срещи. Помнете, че на запознанствата от днес не трябва да се отдава голямо значение – те са мимолетни, колкото и да са приятни.

Козирог
Нищо не може да се направи! В живота съществуват периоди, когато самите обстоятелства Ви принуждават да дадете на заден ход и да преустановите постъпателното си развитие в желаната посока. Не се огорчавайте: тази пауза навярно ще се окаже доста полезна за Вас: може да Ви застави да преразгледате собствените си възгледи и привички, да зачеркнете от списъка с познатите явно случайните хора, да изпълните забравените обещания, или да се запознаете с официалните документи, свързани с Вашата дейност. В професионалната сфера не е изключено да бъдат открити малки пропуски и да се натъкнете на недоглеждане.

Водолей
Изглежда звездите на небето са се подредили така че ще се окажете в центъра на събитията. Днес просто всички ще Ви обичат, и никой нищо няма да поиска в замяна. Само че недейте да капризничите прекалено много , желаейки да използвате ситуацията изцяло…

Риби
Най-страшното, което може да направите днес, е нищо да не правите. Вършете каквото Ви е угодно, но само не бездействайте. Иначе ще Ви споходят разнообразни мисли за Вашия любим човек и взаимоотношенията с него, които няма да са от много приятно естество. Така или иначе няма да стигнете до конструктивно заключение, но с гаранция може сериозно да се разстроите. А това не Ви е нужно.

Източник: Lamqta

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама