Водеща френска козметична марка става все по-любима на българките (СНИМКИ)

218

От началото на 2018 година Боряна Кузова e официален представител  и дистрибутор на Parisax Professional за България.

В Buena Vista Spa Club ще имате възможност да бъдете гримирани с френската професионална марка гримове, а резултата със сигурност ще Ви очарова.

След като се влюбите в продуктите, ще имате възможност и да закупите нужния Ви артикул.

„Да обичаш красотата е вкус. Да създаваш красота е изкуство.“ – Ралф Емерсън

„Спри времето и остани красива“ е слоган, мотивирал Боряна Кузова да създаде Buena Vista Spa Club във Варна.

Вече повече от пет години доволните клиенти на Beauty центъра успяват да стимулират екипа да се развива, което е  причина и за големия асортимент от предлагани услуги.

В  центъра за красота може да откриете много разкрасителни и релаксиращи процедури. А постигнатите резултати, в комбинация с професионално отношение, ще Ви  накарат с нетърпение да очаквате следващото си посещение.

В Buena Vista Spa Club ще получите грижа за Вашето лице и тяло с иновативния уред Dermedics. Ще се удивите от резултата след безиглена мезотерапия, радиочестотен лифтинг, кавитация, лимфен дренаж и специализираните терапии, и процедури за лице.

При закупуване на абонаментна карта или комбинации от терапии ще получите 20% отстъпка.

Освежете своя маникюр, педикюр или прическа.

Бронзовия загар може да си подсигурите с турбо солариум Ergoline 600. Заслужено се поглезете с масаж, Финландска сауна и SPA терапия.

Ако желаете да подобрите тонуса на тялото си – направете една фитнес тренировка. По желание ще Ви бъде изготвена индивидуална фитнес програма и хранителен режим.

Идеята, да получавате всички тези услуги на едно място, е да спестите време и да прекарате няколко часа спокойни и отпуснати.

Именно за това Buena Vista Spa Club са създали това приятно и уютно място, което клиентите да посещават с удоволствие.

Като комплимент към лоялните си посетители, Buena Vista Spa Club всеки месец подготвя различни промоционални цени на избрани услуги, които може да следите във Facebook.

”Тайната на живота се съдържа в търсенето на красота“. – Оскар Уайлд

 Адрес: ул. Баба Тонка 7.

Контакт: 0896 846 003 , 052 / 608 438

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама