Кръстиха най-малкия британски принц – Луи

46

Снимки: Getty Images

Третото дете на принц Уилям и съпругата му Кейт – принц Луи, бе кръстен в двореца в „Сейнт Джеймс” в Лондон.

Кръщенето на принц Луи бе извършено от архиепископа на Кентърбъри Джъстин Уелби в присъствието на членове на кралското семейство и близки приятели на двамата родители, предаде Darik News.

Мнозина нетърпеливо очакваха да видят най-младия член в кралското семейство. Модните критици обаче обърнаха особено внимание на херцогинята на Съсeкс Меган и Пипа Мидълтън.

Херцогиня Катрин беше облечена в бяла рокля с V-образно деколте на „Александър Маккуин“. Изборът й за дизайнер никак не бе учудващ. Кейт заложи именно на него и за кръщенетата на другите си две деца – Джордж и Шарлот.

Най-новото попълнение в кралската фамилия, херцогинията на Съсекс Меган избра маслиненозелена рокля на американския дизайнер Ралф Лорън. Роклята беше с деколте тип „лодка“, превърнало се в запазена марка на съпругата на принц Хари. Велурени обувки на Маноло Бланик и шапка на Стивън Джоунс допълваха визията на херцогинята.

Не на последно място, сестрата на херцогиня Катрин се появи на събитието в светлосиня рокля на Алесандра Рич. Шапка и обувки на Джими Чу в същия цвят допълниха тоалета на Пипа. Тя избра чантичка с цвят слонова кост, която някои модни критици определиха като „старомодна“.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама