Бивш шеф на „Ювентус“: Роналдо вече подписа

113

 Бившият генерален директор на „Ювентус“ Лучано Моджи засили още повече слуховете за трансфер на Кристиано Роналдо в „Ювентус“.

В профила си в социалната мрежа „Туитър“ той заяви, че сделката за португалеца вече е завършена.

„Според мен Роналдо е подписал и вече е минал медицински прегледи в Мюнхен“, написа Моджи.

Именно той бе един от най-големите скептици за преминаването на португалеца в торинския гранд, но явно е променил мнението си.

Тези спекулации още повече изостриха напрежението около евентуална сделка за Роналдо.

След като спечели четвъртия си трофей в Шампионската лига с „Реал“ Мадрид, португалецът загатна, че може да напусне тима. По време на участието на „мореплавателите“ на световното първенство в Русия, слуховете бяха утихнали, но веднага след отпадането им се появи информацията, че Роналдо и „Ювентус“ са постигнали договорка за личните условия на футболиста и трябва само да се разберат в „Реал“ за трансферната сума.

Появиха се слухове, че именно тя е в основата на влошаване на отношенията между португалеца и ръководството на отбора. В новия му договор тази клауза е предвидено да бъде в размер на 100 хил. евро, докато в стария му фигурира сумата от 1 млрд. евро.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама