Поръчай си сандвич от новия сайт на Le Chef и автоматично участваш за луксозна СПА почивка за двама!

145

Нови изненади са ни приготвили от любимото място за хапване във Варна – Le Chef Food and Mood. И това лято няма да останем без сюрпризи от веригата заведения за бързо хранене, а един късметлия ще спечели почивка!

Популярното заведение с най-вкусните грил сандвичи вече предоставя възможност за поръчки през уеб сайта им – www.lechef.bg, като до 20 юни може да се възползвате от безплатна доставка на всички поръчки. Това, разбира се, не е всичко! Всяка поръчка Ви дава възможност да спечелите луксозна СПА почивка за двама в 5-звезден хотел! Пътят към наградите е осеян с вкусни сандвичи и безплатна доставка.

През горещите (или дъждовни) летни дни, доставките до дома или офиса са най-доброто решение за хапване. Както вече споменахме, онлайн поръчките през сайта на Le Chef вече не са мираж! След регистрация в сайта можете да изберете своя любим специалитет и да го доукрасите по свой вкус, благодарение на допълнителни съставки и възможност за избор на тортила. След като видите своята поръчка в „торбичката”, можете да я редактирате и евентуално да добавите още няколко вкусни сандвича за приятели. Ако сте доволни от видяното – поръчвате и хапвате вкусотии, докато гледате мачовете от Световното първенство по футбол. Да донесат желаната храна до вратата е едно от най-хубавите неща, особено след цял ден на плажа. А за почитателите на „Поръчай и вземи сам“ – да, така също можете да направите своята поръчка на любимия си грил сандвич. За големия старт на кампанията Le Chef предоставя безплатна доставка до 20 юни и награда за един от клиентите, който е поръчал сандвич онлайн – почивка за двама в 5-звезден хотел!

Единственото, което трябва да направите, за да участвате в томболата за голямата награда, е да поръчвате онлайн през сайта на Le Chef и да имате навършени 18 години. Колкото повече поръчки правите, толкова по-голям е шансът Ви да спечелите голямата награда. За всеки изхарчен лев (без стойността на кутията и доставката) получавате по една точка за участие в жребия.

Наградата, която един от поръчалите ще спечели, е луксозна почивка за двама в 5-звездния хотел „Royal Castle Design & Spa Hotel” в к.к. Елените. Място, което съчетава планина и море, а каква по-добра комбинация от това? Дневните предложения на хотела включват плаж, избор на басейн, отопляеми шезлонги, приключенски душ, ледено ведро, фитнес, аквапарк, тенис, скуош и над 50 разкрасителни СПА процедури и масажи. След пълен дневен релакс, хотелът предлага и вечерни развлечения – барове, луксозни ресторанти и нощен пиано бар. Победителят в томболата на Le Chef ще има възможността да се наслади на невероятни дни на релакс и почивка, изпълнени с лукс и наслада.

Изненадите за през лятото не спират до тук, защото от Le Chef се подготвят да отворят чисто нов обект с апетитна локация за още по-готин #FoodAndMood.

Повече за кампанията и условията за участие може да разберете на https://lechef.bg/promo


*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!

За реклама: https://novavest.bg/реклама