Син блъсна баща си по стълбище и го уби на място

45

Снимка: Pixabay

71-годишен мъж почина на място, след беше блъснат от сина си по стълбището на жилищна кооперация в Пазарджик.

Информация за случилото се била получена вчера в районното управление на областния град от екип на „Спешна помощ“. Медиците посетили сигнал за паднал на междустълбищна площадка възрастен мъж. За съжаление в резултат на това той починал, пише „Марица“.

На мястото веднага пристигнали и служители на РУ-Пазарджик, които под ръководството на разследващ полицай извършили оглед на местопроизшествието. В хода на първоначално събраните данни станало ясно, че починалият е М. М. от областния град. На стълбището възникнал скандал между него и синът му Н. М.- 46г., който обитавал жилище в кооперацията.

Двамата били в недобри отношения и почти не поддържали контакт помежду си. В пристъп на гняв синът блъснал баща си и той паднал по стълбите до приземния етаж. В резултат на удара при падането М. М. е починал. Трупът е транспортиран за аутопсия в отделение по съдебна медицина в МБАЛ-Пазарджик. Н. М. е задържан за срок от 24 часа в ареста на РУ-Пазарджик.

За случая е уведомена прокуратурата в областния град, води се дознание.

 

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама