Емилия за Феди: Отиде си едно прекрасно дете, което имаше мечти за бъдещето си

107

Снимка: Facebook – Fedi Bashur

Отиде си едно прекрасно,възпитано,добро и с огромно сърце дете,което беше оценено и обичано от родителите си,от цялото си семейство,от приятелите си, от учителите си, от любовта на живота си – Деспина, това споделя в социалната мрежа „Фейсбук“ Емилия.

Вчера синът на годеника на Емилия – Феди Башур почина след тежка катастрофа на магистрала „Тракия“ на 24 май т.г В джипа освен Феди бяха и Емилия, и баща му Жорж Башур. Двамата са в столичната болница „Св. Анна“ и се възстановяват след инцидента.

„В Библията пише:”Не пречете на децата да дойдат при мен,защото е тяхно Царството небесно!!!” Казват,че ако Господ те обича,те прибира млад при него от този греховен свят!!! Времето не лекува,но показва пътя,по който трябва да продължим…“, пише още в официалната си фейсбук страница певицата.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама