Родители осъдиха 30-годишния си син, отказвал да се изнесе

45

30-годишният Майкъл Ротондо от Ню Йорк бил изгонен от дома на родителите си, след като им заявил, че е твърде зает, за да работи и да участва в домакинството.

Родителите му завели дело, изслушването по което продължило около 30 минути, а съдията от Нюйоркския върховен съд, Доналд Грийнуд, застанал на страната на родителите на Ротондо и заявил на младия мъж, че е време да намери нов дом за себе си и плейстейшъна си.

Месеци наред родителите на Майкъл се опитвали да го накарат да напусне дома им и да започне работа. В съда младият мъж заявил, че поведението на родителите му било необосновано и че той има право на шестмесечно предизвестие преди да бъде изгонен от жилището. Съдията обаче определил претенциите му като възмутителни.

Снимка: Viral Thread

Вероятно се чудите какво прави по цял ден мъж на тази възраст, който твърди, че е твърде зает, за да живее като възрастен. Основното му занимание е да играе на компютърни игри.

Според CNY Central, Майкъл се кани да обжалва решението на съдията. Опитвайки да изглежда по-зрял, той обяснил, че родителите му не са му осигурявали храна, нито са перяли дрехите му. Първоначално съдията се опитал да го убеди да се споразумее с родителите си извън съда. Майкъл обаче отказал и му било заявено, че ще бъде принуден да напусне. Тъй като мъжът се кани да обжалва съдебното решение, той вероятно ще остане в семейния дом до новото съдебно дело.

Преди съдебния процес родителите на Майкъл се опитали да го изгонят, предлагайки му ззначителна сума пари, за да заживее сам. Но дори това не изкушило сина им да излезе от стаята си, в която се бил посветил на геймърство.

Източник:Viral Thread

Превод и редакция: „Нова Вест“

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама