Цветен дъжд! Панагюрище ще бъде домакин на Световно първенство по фойерверки

425

Снимка: Facebook/Love.Panagyurishte

Община Панагюрище за шеста поредна година ще бъде домакин на Световно първенство по фойерверки за купата на град Панагюрище, България‘2018, което ще се проведе в продължение на три дни – 25, 26 и 27 май.

В шестото издание на първенството отборите, които ще творят цвят, феерия и красота в небето над Панагюрище, са победителят от 2017-та година – Казахстан, Норвегия и Украйна, съобщават от пресцентъра на Община Панагюрище.

Подгряващата заря, която е извън състезателната програма, ще бъде изпълнена от панагюрската фирма.

Община Панагюрище организира богата концертна програма във всяка една от вечерите на Световното първенство по фойерверки за купата на град Панагюрище, България‘2018.

Официалното откриване е на 25 май (петък) от 20:00 часа на площад „20-ти април” с грандиозен концерт.

Програмата ще продължи с подгряваща заря в 21:45 часа. След свободното фойерверк шоу (21:50 часа) и състезателното пиро-музикално шоу (21:55 часа) на отбора на Казахстан.

Организатор и финансираща Световното първенство по фойерверки за купата на град Панагюрище, България’ 2018 е Община Панагюрище.

 

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама