Пиян дупничанин спретна шоу с патрулка и линейка

248

Снимката е илюстративна

Дупничанин се напи в Деня на победата, обади се на тел. 112, съобщи, че ще се хвърли от 4 етаж на бл. 60 в жк „Бистрица“ и седна пред блока, съобщава ПИК.

Полицаи го закопчаха и го вкараха в ареста.

45-годишният Анжело Владимиров започнал да пие вчера от рано сутринта. Около 11:30 ч. решил да се пошегува с полицаите и със Спешна помощ, като позвънил на тел. 112.

След сигнала на място пристигнаха две полицейски патрулки и екип на Спешен център. Полицаите обиколиха етажите на блока, а дежурната сестра и лекарят обиколиха блока, но без да видят никакъв самоубиец по прозорците и терасите.

Докато медици и полицаи притеснено обхождаха периметъра, невъзмутимо на пейката пред блока седеше Анжело и нагло питаше какво е станало, та са се изсипали две патрулки и линейка на Спешен център. След справка на тел. 112 полицаите установиха от кой номер е съобщено за самоубийство. Оказа се, че подателят е Анжело.

Заради безотговорните му действия полицаите го задържаха, вкараха го в една от патрулните коли и го закараха в Районното управление, разказва за пиянския екшън „Струма“.

Владимиров е безработен и се е отдал на чашката, коментираха живеещи в блока. За случая е уведомен и дежурен прокурор в Районна прокуратура – Дупница.

Срещу него е образувано досъдбено производство.

В районният съд има няколко осъдени на по 2000 лв. глоба за подадени фалшиви сигнали на тел. 112.

*******

 

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама