Министър Захариева: Теодора ще получи адекватно лечение

40

Мисля, че направихме всичко, което трябваше. Теодора вече е в България – близо до семейството си.

Това заяви в ефира на bTV външният министър Екатерина Захариева.

Вярвам, че ще получи адекватно лечение, заяви Захариева и допълни, че разбира, че всеки търси решения. „Но призовавам хората да бъдат внимателни и да се пазят от такива хора, които по най-грозен начин се възползват от мъката“, обясни Захариева.

Тя е при майка си, баща си и децата си, акцентира мин. Захариева. Направихме всичко възможно, за да изтеглим полета по-рано, обясни външният ни министър. Тя е убедена, че сега и с Боян Петров всичко ще се нареди и стиска палци на акцията.

За здравословното състояние на един човек трябва да говори неговото семейство. До колкото знам състоянието й е тежко. Така Захариева коментира състоянието на Теодора Маджарова. Опасенията обаче, които имахме за трансфера й, са преодолени. Знаехме, че при кацане е много рисково. Теодора се справи с това, изтъкна мин. Захариева.

 

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама