Холивудската актриса Сисъли Тайсън: зашеметяваща на 93

136

Снимка: Vogue

Холивудската актриса Сисъли Тайсън определено знае как да бъде открояваща се и да не остане незабелязана, дори и въпреки факта, че е на 93.

Макар да е под светлината на прожекторите повече от 6 десетилетия, тя винаги знае как да провокира с визията.

За последната й публична изява преди няколко дни Сисъли бе заложила на бял костюм, обувки на висок ток в металически нюанс, а като аксесоари, допълващи тоалета й бе избрала масивно колие на няколко пласта и часовник на Apple.

Прическата й също бе невероятна – тип боб с омбре ефект в сивата гама.

Снимка: Vogue

Актрисата отдавна е била давана като положителен пример за стил и това е поредното доказателство, че когато имаш усещане за мода, годините нямат никакво значение, дори да са над 90…

Тя обича да експериментира с дрехите, да разбива клишетата и да бяга от традиционните трендове.

Припомняме, че Сисъли Тайсън е била номинирана за Оскар за най-добра актриса, както и за Златен глобус за ролята си на Ребека Морган във филма Sounder (1972). Снима се в „Автобиографията на мис Джейн Питман“ (1974 г.), за който печели две награди Еми и е номинирана за наградата БАФТА.

Снимка: Vogue

По време на кариерата си тя е номинирана за дванадесет „Еми“, като печели три. През 2011 г. се появява във филма „Южнячки“. Връща се на Бродуей в „The Trip to Bountiful“, за който печели наградата „Тони“. През 2015 година е удостоена с Lifetime Artistic Achievement Award.

Има един брак, за легендарния джаз изпълнител Майлс Дейвис.

Източник: edna.bg

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама