Мъж уби жена си пред очите на детето й

44

Жестоко убийство е извършено вчера край харманлийското село Браница.

33-годишен мъж намушкал с нож жена си на нива край селото към 11 часа, , съобщава Дарик.

Според запознати, жертвата на 27 години от симеоновградското село Тянево и мъжът живеели на семейни начала. Вчера тя работела на нива край селото, когато Живко Костов решил да я посети.

Скарали се и той я намушкал 7 пъти с нож. По първоначална информация убийството е извършено от ревност. 33-годишният мъж до момента не е имал криминални прояви. Той се е укривал няколко часа в различни къщи в селото, докато е бил арестуван от полицията.

В издирването са били използвани обучени полицейски кучета. Ножът до момента не е намерен. На престъплението има двама свидетели.

Единият от тях е 7-годишното дете на Бояна. Жената издъхнала в ръцете на сина си. Именно малчуганът е направил опит да спре Живко, но безуспешно.

Минути след убийството Живко и детето тръгнали към дома си. Там Живко върху окървавените дрехи облякъл други и тръгнал да се укрива.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама