Осъдиха футболист на „Лудогорец“ на 4 месеца затвор

27

Снимка: Facebook

Футболистът на „Лудогорец“ Върджил Мисиджан е осъден на четири месеца затвор за побой над възрастен мъж. Холандските медии съобщават, че към ефективната му присъда са добавени и два месеца условно.

В началото на януари фланговият играч бе обвинен в нападение над 68-годишния Рон ван Акелиен на паркинг в град Розендал. Пострадалият бе с двойна фрактура на глезена и наранявания по лактите.

Съпругата на жертвата твърди, че Мисиджан е паркирал пред дома на свой приятел, блокирайки входа към задния двор на семейството. След молба да премести колата си футболистът се нахвърлил върху мъжа.

Версията на Мисиджан е напълно различна. Според него Ван Акелиен пръв го изблъскал и го обидил на расистка основа.

„Загубих съпруга си на 5 януари. След три месеца в болница и един месец в рехабилитационен център той се превърна от силен и здрав мъж в развалина и загуби 25 килограма“, каза още съпругата на потърпевшия.

Адвокатът на футболиста на „Лудогорец“ Нортие Лут определи присъдата като твърде строга и обяви, че ще обжалва решението на съда в Бреда./ БТВ

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама