Мъж влезе в дома на Тейлър Суифт, изкъпа се и легна да спи

83

В късните часове на четвъртък вечерта е подаден сигнал са влизане с взлом.

Домът е на певицата Tейлър Суифт в Ню Йорк, а мъжът е 22-годишният Роджър Алварадо, който за втори път е хванат да си позволява подобни волности.

Алварадо се е качил на стълба, счупил е прозореца с ръката си и е проникнал в дома на звездата. Когато полицията пристигнала на адреса, младият мъж вече бил изкъпан и заспал. За щастие T-Swift не е била в дома си по това време.

Не става ясно дали натрапникът е бил наясно чий е апартаментът. Срещу него са повдигнати обвинения за влизане с взлом, преследване и престъпна злоупотреба.

Това не е първият подобен случай за Тейлър, този месец. На 14 април е арестуван мъж, обикалящ около къщата на Суифт в Бевърли Хилс. Мъжът е бил с маска и ръкавици, а в колата му са открити нож, въже, боеприпаси и още маски и ръкавици. Пред полицията, той заявил, че карал от дома си в Колорадо само, за да види Тейлър Суифт.

Само седмица по-рано, на 8 април е арестуван мъж опитващ се да изкачи стената на същата къща в Бевърли Хилс. 23-годишният Джъстин бил осъден на 3 дни в затвора. Суифт отново е отсъствала от дома си.

Източник: provaton.bg

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама