Марешки ще отваря магазини за хранителни стоки

48

Лидерът на „Воля“ и зам.-председател на Народното събрание Веселин Марешки обяви пред БТВ, че възнамерява да отвори и верига хранителни магазини, след като направи така с аптеки, а след това и с бензиностанции.

Обясни, че в тях ще се продават продукти „на реални цени“, което не било такава в съществуващите вече.

Горивата на неговите бензиностанции са на по-ниски цени от другите, а борбата му срещу „картела“ в сектора беше един от основните моменти в предизборната му кампания за президентските и парламентарните избори.

По повод отнетия лиценз от Агенция „Митници“ за данъчен склад на фирмата „ПолисанМарешки обяви, че тя не е била негов доставчик и подобни информации се появили, защото авторите им не са проверили фактите. След като стана известно отнемането на лиценза обаче, пред „Капитал“ Марешки коментира, че няма проблем с това, тъй като имал „и други доставчици“. Днес той обяви, че това било най-голямата фалшива новина и нямал и 1 литър, купен от нея.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама