19-годишен се ожени за баба след двуседмична връзка

356

Снимка: Viral Thread

Малко неща застават на пътя на истинската любов, но едно от тях често е възрастовата разлика. Някои може да твърдят, че възрастта е само цифра, но когато партньорът е на възрастта на баба ви, е добре да помислите струва ли си.

Една особена двойка преценила рисковете и решила, че начинанието си струва. Това са Гари и Алмеда Хардуик, които имат разлика от 53 години. Въпреки че е само на 19, Гари твърди, че е лудо влюбен в 72-годишната Алмеда, за която се оженил само две седмици след първата им среща. Двамата, които са от Тенеси, САЩ, се срещнали на рождения ден на общ приятел, но връзката им започнала след смъртта на 45-годишния син на Алмеда. В интервю 19-годишният Гари казва, че при срещата му с Алмеда любовта пламнала от пръв поглед.

Първото, което ме привлече в Алмеда, бяха прекрасните ѝ сини очи, пълни с радост. Допаднахме си много. Химията между нас беше страхотна. Имаме сходни интереси, харесваме една съща музика. Оженихме се две седмици след първата ни среща. Знаех, че тя е моята половинка.”

Снимка: Viral Thread

Алмеда споделя: „Погледнах го в очите и се влюбих. Харесвам косата му, той изглежда чудесно, толкова е спретнат. Още като го видях, разбрах, че искам да прекарам живота си с него.”

Снимка: Viral Thread

Преди да срещне младия Гари, Алмеда преживяла смъртта на съпруга си, за когото била женена в продължение на 43 години.

За Гари било съвсем нормално да се влюби в жена, достатъчно възрастна да му бъде баба. Преди Алмеда той имал двегодишна връзка със 77-годишна жена.

„Никога не съм харесвал млади жени, дори когато бях на 13-14. Аз съм доста зрял за възрастта си и не се вмествам в рамките на връстниците си.”

За първи път правихме любов в първата ни брачна нощ. Беше невероятно изживяване. Връзката ни е много дълбока, а Алмеда е чудесна любовница.”, споделя Гари.

Синът на Алмеда не говори на майка си след брака ѝ с Гари, но внуците ѝ го харесват и искат баба им да е щастлива.

Източник: Viral Thread

Превод и редакция: „Нова Вест“

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама