Телец : Днес съдбата може да Ви срещне неочаквано

51

Овен
Началото на деня може да се ознаменува с прилив на творческа енергия, жажда за свободна дейност и опити да се осъществи мечтата Ви. Само че подобно настроение ще бъде не за дълго: вече след обед ентусиазмът Ви ще изстине и ще приеме по-умерен вид. Контактите с децата, любимите хора или с колегите по някаква творческа работа , или с колегите по отдих, има смисъл да бъдат оставени за следващия ден. Вечерта не е зле да се заемете с оправянето на грешки в замислената от Вас работа. Заслужава си също да си спомните за здравето и начините да поддържате своя организъм в работна форма.

Телец
Макар и да се каните да излезете от дома си дори за секунда, колкото да отидете до магазина и да си купите хляб, трябва да изглеждате превъзходно. Днес Съдбата Ви може да Ви срещне неочаквано, и ще бъде много обидно, ако и се представите в неизряден вид.

Близнаци
За този ден не си правете големи планове, защото е твърде вероятно те да не могат да се осъществят, и да останете разочаровани. Ако сте първоначално настроени за скромни резултати, денят за Вас ще бъде спокоен, без суетене, а и ще запазите добрите си отношения с колегите и шефовете. И в личния Ви живот ситуацията е много благоприятна и можете въобще да не се опасявате, че надеждите Ви са били напразни. Изненади са възможни, но те ще са само приятни и ще носят позитивни емоции. Всяка постъпка на любимия човек само ще го направи още по-привлекателен във Вашите очи..

Рак
Днес не трябва прекалено много да вярвате на Вашия любим човек и да се надявате, че той съвестно изпълнява всичко, което Ви е обещал. По- скоро това ще се окаже мит, приказка, измислица – всичко, което Ви е угодни, само не истина. За съжаление в живота има и огорчения…

Лъв
Тъй като през този ден ще сте доста настойчиви, а и няма да искате да виждате препятствията пред себе си, има вероятност да преуспеете. Пък и едва ли някой би рискувал днес да застане на пътя Ви: това е наистина опасно. Постарайте се да постигнете колкото се може по-значими резултати, докато Вашите недоброжелатели не са измислили , как да Ви попречат. На тези представители на Вашия знак, които планират да посетят някакво светско мероприятие, просто няма начин да не им провърви. Очакват ги интересни и многообещаващи запознанства. Вие не си „губите главата”, но и не пропускате възможност да пофлиртувате. Действайте!

Дева
Вашият любим човек трудничко ще разбира, какво искате да му кажете. В един момент даже може да престане да уточнява детайлите и да се опитва да навлезе в същността, а само ще се усмихва и ще кима вежливо. Постарайте се в никакъв случай да не допускате това.

Везни
Денят предразполага към почивка или свободно творчество, отколкото към напрегната работа в конкретно направление. През това време с успех може да се откъснете от професионалните или други задължения и да излезете от графика на точната програма. Избирайте нестандартни развлечения, както и необичайни места за приятелски и любовни срещи . Ако не Ви достига едно денонощие, за да се насладите на своята независимост, напълно може да разчитате и на следващия ден. Като заключение: постарайте се, да се насладите на прекомерната консервативност и традиционализъм.

Скорпион
Май сте си прекалено самодостатъчни, за да смятате някого за своя половинка! Ако трябва да сте честни (поне пред себе си), думата „половинка” даже малко ще Ви наскърбява… Тогава може би е по- добре да живеете в усамотение, щом толкова никой не Ви е нужен? Помислете за това на спокойствие…

Стрелец
Оказва се, че времето, което сте прекарали с Вашия любим човек по отделно, не е било напразно нито за Вас, нито за него. Днес с учудване ще откриете, че и двамата доста сте се изменили, и дори вашите отношения съвсем не са такива, каквито са били по-рано. По-добри ли са, или са по-лоши?

Козирог
Денят е подходящ, за да разширите своя кръг от познати. Може би вече е време да се представите на родителите на своя избраник? Обсъдете този въпрос. И ако решите, постарайте се да му направите много добро впечатление.

Водолей
Днес няма да имате пълна самостоятелност. В едно и също време ще сте зависими както от реализация на собствените планове, така и от волята на другите хора. Не е изключено да се наложи да се подчините на някакви обективни изисквания, например на спуснато отгоре разпореждане, или на някакъв закон. Възможни са проблеми със здравето, предизвикани от някакви хронични или професионални заболявания. Ако решите да останете в сянка и да се спотайвате, това ще се получи, но в резултат ще остане все същия недостатък – липса на свобода и независимост.

Риби
Днес е ден за нетрадиционни занимания, дори за нетрадиционно лекуване. В храната ви трябва да присъстват морски продукти или такива, които съдържат йод. Бъдете внимателни, когато боравите с остри и режещи предмети.

Източник: lamqta.com

 

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама