Пената с култов коментар часове преди вечното дерби

53

Този мач е по-различен, турнирен. Не е като за първенство. ЦСКА и Левски се гръбнакът на българския футбол.“ Това заяви пред БНТ часове преди вечното дерби за Купата на България Димитър Пенев.

„Един твърд хикс беше добре дошъл за нас“, коментира Пената за отминалия мач на „червените“ с Лудогорец, който отборът на сърцето му загуби с 2:3.

„Ще върнем колелото на много наши фенове на 70-годишния юбилей на ЦСКА. Стадионът трябва да се напълни, за да се върнат старите спомени“, каза още Стратега от Мировяне.
Димитър Пенев засегна и темата за националния отбор, като направи сравнение с отбора, който той водеше по времето на Стоичков. „Сега на пръстите на едната ръка не можем да изброим футболистите, които играят в големи отбори. Има няколко в Русия, другите са резерви. Има амбиция, но тя не се вижда на терена, а е на треньорите“, заяви той.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама