Кристиано Роналдо има физика на 23-годишен спортист

487

Португалската суперзвезда Кристиано Роналдо обича да бъде в центъра на събитията.

Въпреки че вече е на 33 години, той продължава да пренаписва футболната история, като междувременно демонстрира повече от завидна физическа форма, пише БТВ.

Във вторник вечер той отбеляза феноменален гол със задна ножица във вратата на Джанлуиджи Буфон при победата на „Реал“ Мадрид с 3:0 над „Ювентус“ на 1/4-финалите в Шампионската лига. Той показа изключителен атлетизъм, а анализаторите на beIN sport изчислиха, че Роналдо е ритнал топката на височина от 2.23 метра.

Според доклад на треньорския щаб на Белия балет, биометричните данни на нападателя са сравними с тези на 23-годишен активен спортист.

Роналдо има едва 7% подкожни мазнини и 50% от тялото му е мускулна маса. Обикновено тялото на футболистите е съставено от около 10-11% подкожни мазнини и рядко мускулната им маса е повече от 46%.

Именно добрата физическа форма на голмайстора му позволява да прави акробатични изпълнения като задната ножица срещу „бианконерите“.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама