Учен: Нибиру ще убие Земята

49

Бившият сътрудник на Геоложката служба в САЩ Итън Троубридж направи сензационно изявление в медиите, с което желае да предупреди човечеството за опасността, която се приближава към Земята.

Троубридж работи повече от 10 години в американската държавна агенция, където научил за системата Нибиру, която ще причини неизбежна катастрофа, пише „Дейли Стар“.

Тази система се състои от кафява звезда-джудже и още седем други планети. Според геолога, NASA са знаели за нейното приближаване още преди 30 години и заедно с другите държавни органи са влезли в конспирация, за да скрият нейното съществуване.

Ние бяхме инструктирани да проверим дали последното глобално изменение в земния климат се дължи на действието на това небесно тяло“, разказва ученият пред изданието. Според неговите думи, тази информация е засекретена – документите са фрагментирани, така че специалистите, които работят с тях, не могли да разберат целта на тази информация. Ученият свързва рязкото покачване на морското равнище, промяната на температурата и топенето на полярния лед с влиянието на системата Нибиру върху Земята. Според него планетата X ще промени завинаги нашата планета. „Нибиру ще убие Земята“ заявява ученият.

През миналата година страховете от предстоящия апокалипсис се увеличиха след появата на различни предсказания в медиите. В същото време НАСА опроверга тази теория, като заяви, че Нибиру не съществува. Междувременно, много хора твърдят, че са виждали тази планета, аматьорски снимки и видеоклипове на мистериозното небесно тяло са публикувани в интернет.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама