Нападнаха мъж онлайн, защото карал приятелката си да отслабне

56

Снимка: ISTOCK/NENSURIA

Жена заряза приятеля си след като сподели съобщенията, които е получавала от него в Туитър и в които той ѝ казва, че трябва да отслабне. Тя получи широка подкрепа онлайн.

Шелби Джонсън цял живот страдала от това, че е твърде слаба, споделя тя в Туитър, и най-накрая се почувствала чудесно, когато успяла да стане близо 60 килограма. Но явно приятелят ѝ не се чувствал по същия начин, съдейки по изказванията му, които жената споделила в интернет и след това получила стотици коментари да го зареже.

Снимка: Twitter

Джонсън публикувала в Туитър: „Аз съм 60 килограма от близо пет месеца. Вижте какво ми написа приятелят ми и кажете дали преигравам, защото се чудя как е възможно някой, който твърди, че те обича, да ти говори такива неща.”

В съобщенията приятелят ѝ ѝ казва, че основният му проблем е, че нейният корем е по-голям от неговия, което му се струва ненормално и тя има нужда да отслабне. Когато Шелби го попитала дали я намира по-малко привлекателна заради теглото ѝ, той отрекъл, но добавил, че вероятно и това ще стане, ако тя продължи да пълнее.

38 000 души са харесали публикацията на Шелби Джонсън и стотици я посъветвали да го зареже незабавно, а след това да си намери някой, който я харесва такава, каквато е. Публиката коментирала, че този мъж не я заслужава и тя няма нужда от негативност около себе си.

В крайна сметка, в резултат на реакциите в интернет, връзката им била прекратена, а приятелят на момичето заявил, че това ще му послужи като урок, след който да стане по-добър човек.

Източник: Independent.co.uk

Превод и редакция: „Нова Варна“

 

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама