Дирекция „Миграция“ получи дарение от БЧК (СНИМКА)

59

Направеното дарение ще подпомогне Дирекция „Миграция“ в обезпечаването на по-добри условия за пребиваване на чужденци в домовете.

На територията на Специален дом за временно настаняване на чужденци-София се е състояло подписването на договор за дарение и церемония по предаване на дарените вещи и материали от председателя на БЧК Христо Григоров, съобщават от пресцентъра на полицията за Нова Вест.

Директорът на дирекция „Миграция“-МВР старши комисар Николай Николов изрази благодарност към представителите на БЧК за материалната подкрепа за настанените чужденци, която е продължение на дългогодишното сътрудничество между Дирекция „Миграция“ и Българския червен кръст. Той подчерта изключително важната роля на БЧК при оказване на подкрепа и подобряване на условията на пребиваване на чужденците в домовете на Дирекция „Миграция“.

Хуманитарната помощ за настанените чужденци в домовете в Бусманци и Любимец включва лекарства, почистващи препарати, хигиенни материали, 15 перални и 15 сушилни машини, както и бебешки и детски принадлежности и дрехи.

Направеното дарение ще подпомогне Дирекция „Миграция“ в обезпечаването на по-добри условия за пребиваване на чужденци в домовете.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама