Задържаха небезизвестния Даньо Носа в Пазарджик

125

Криминално проявен и известен на полицията мъж е задържан за наркоразпространение.

Реализацията е в резултат на упорита работа на служителите от сектор „Противодействие на криминалната престъпност” при ОДМВР-Пазарджик, съобщиха за Нова Вест.

Вчера екипите пристъпили към реализация и в Пазарджик е задържан Й.И.- 39 год. Мъжът е криминално проявен и осъждан за различни престъпления: склоняване към проституция, за причиняване на телесна повреда, подправяне на парични знаци, за притежание на наркотици.

Той е изпълнявал ролята на един от основните дилъри на наркотици – хероин за територията на цялата област. Спецоперацията е проведена под наблюдението на прокурор от Окръжната прокуратура в Пазарджик. Й.И  е задържан първоначално за срок от 24 часа, а прокуратурата е удължила задържането с още 72 часа. Предстои да бъде внесено искане за налагане на най-тежката мярка за неотклонение – задържане под стража.

Процесуалните действия по документиране на престъпната му дейност продължават. От началото на годината това е девети случай за задържан за наркоразпространение на територията на областта.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама