Професионалисти помагат на тежкотоварните автомобили в Северна България

200

Тежката обстановка в страната, предизвика значителни затруднения за шофьорите, включително и на тежкотоварни автомобили.

При необходимост от помощ на аварирало превозно средство от тази категория се изисква специализирана техника. Ваш сигурен партньор на пътя може да бъде „H2O 2012” ЕООД
фирма, която предлага уникална по рода си услуга за територията на Североизточна България – пътна помощ и репатриране на катастрофирали или аварирали тежкотоварни автомобили и автобуси. Услугата е ново начинание за фирмата, базирана в гр. Разград, която от години се занимава с почистването и поддръжката на канализационни системи, ями и шахти.

Специализираният автомобил е DAF 95 XF и е уникален за страната – към момента съществува само още един със сходни характеристики в България.

Атрактивният камион притежава внушителния външен вид и още по-внушителни характеристики. Товароподемността му е до 100 тона, което гарантира безпроблемното измъкване на тежка и едрогабаритна техника от всяка ситуация. Високият клас на оборудване на машината обезпечава овладяването на тежки и опасни аварии или произшествия. На борда на специалния камион е отделено достатъчно място за пневматични ножици, крикове, въздушни възглавници, стоманени въжета и всички останали необходими инструменти за този тип дейност. Машината притежава и многотонажна лебедка, която е от първостепенна важност при почти всяка спасителна операция, а хидравличното подвижно рамо позволява авариралият автомобил да бъде изтеглен докъдето е необходимо.

Тежкотоварната пътна помощ вече имаше възможността да покаже своите качества при редица пътни инциденти на територията на Североизточна България.

Фирмата предлага новата услуга на територията на цялата страна, независимо от конкретното местоположение на произшествието или аварията. Тежкотоварният репатрак за камиони и автобуси е на разположение 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, като можете да се свържете с екипа на фирмата чрез мобилен номер 0896 / 618 901.
Повече информация относно възможностите на камиона и вече извършени услуги може да откриете на https://severassist.com/

Facebook страница:

Екипът на Тежкотоварна пътна помощ – Североизточна България в действие:

*Спонсорирана публикация

 

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама