Убийство и самоубийство разтресоха Варна

50

Снимката е илюстративна

24 – годишен мъж уби съседката си и след това се самоуби през изминалата нощ във Варна.

Досъдебно производство за извършено убийство с последвалото самоубийство на извършителя ръководи Окръжната прокуратура във Варна, съобщиха от прокуратурата за Нова Вест.

Жестокото престъпление е станало около 1 часа след полунощ в кв. „Младост“. 24-годишният Цветан А. започнал да хвърля от балкона на жилището си различни предмети,  излязъл на балкона гол и крещял. Шумът от виковете и буйството му събудили живеещите във входа съседи.  Бил е подаден сигнал на спешния телефон 112.

Цветан прескочил преградата между двата балкона и се прехвърлил в съседския. В апартамента живеела 84-годишната Минка М. След като вратата на жилището й била разбита от пристигналия полицейски екип от ОД на МВР, възрастната жена била открита мъртва. Убийството и е извършено с множество удари. В апартамента било намерено и тялото на Цветан, който се самоубил чрез включени кабели в електрическия контакт. Има данни, че е страдал от психично заболяване.

Извършен е оглед на местопроизшествието под ръководството на наблюдаващ прокурор от Окръжната прокуратура във Варна. Разпитани са свидетели на действията на 24-годишния мъж.

Па-късно днес ще бъдат извършени аутопсии на двете тела и назначени експертизи за установяване причините за смъртта им. Действията по разследването продължават.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама