Подробности относно бруталното убийство във Варна

101

Снимка: Варна 24

След като вилнял гол на терасата, 24-годишният Цветан счупил армираното стъкло към жилището на баба Минка и нахлул вътре.

Жената не чувала добре и в последния момент усетила, че става нещо лошо. Това сподели зетят на убитата Живко Димитров за Varna24.bg. Успяла да звънне на внука си – семейството живее в блок наблизо.

Млада жена и брат и’ от бл. 131 също слезли на първия етаж и разбили вратата на апартамента на убиеца, за да го спрат. Убиецът целия бил нарязан от парчетата армирано стъкло, твърди още Димитров.

Снимка: Блиц

Бил наркоман, заради изцепките му преди година от мъка се споминал баща му, който бил лекар. Семейството било вдигнало ръце от момчето, което не живеело там, но от време на време идвало да прави поразии. Баба Минка имала и квартирантка – Афизе, но миналата вечер жената нощувала в току-що закупеното си жилище.

Говорителят на Окръжна прокуратура във Варна даде подробности за жестокото убийство и последвало самоубийство в “Младост”. Радослав Лазаров говори за трагедията пред сградата на Окръжния съд “Установено е към настоящия момент, въпреки краткия период на разследването, че по всяка вероятност извършителят е психически болен. Той е вършил неприлични дейности на балкона на своето жилище. Отишъл е на балкона на своя съседка, разбил е вратата или прозореца и я е умъртвил”, каза Лазаров.

Снимка: Петел

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама