Прокуратурата проверява сигнал за майка, провесила бебе през остъклена тераса (ВИДЕО)

110

Софийска районна прокуратура се сезира по повод изнесена в национална телевизия информация тази сутрин – за майка, изнасяща бебето си през остъклена тераса.

В сутрешния блок на една от националните телевизии, рано сутринта на 14-ти март е излъчен видеозапис, на който се наблюдават действия на жена, която „провесва“ бебе през прозореца на остъклена тераса, съобщиха от пресцентъра на Прокуратурата за Нова Вест.

По този повод Софийска районна прокуратура се сезира в рамките на няколко часа, като е образувана преписка по случая и е постановено извършването на незабавна проверка.

В хода на проверката ще бъде установено мястото, където това се е случило, както и каква е причината за действията на заснетото лице.

Ще бъдат събрани и всички други относими данни, след анализа на които ще бъде направена преценката извършено ли е престъпление от общ характер, както и по кой текст от НК.

Според автора на видеото това се случва на осмия етаж на блок в софийския квартал „Разсадника”. Районната прокуратура вече се е самосезирала по случая.

Психотерапевт: Работещите майки отглеждат психично болни деца

На кадрите много ясно се вижда как млада жена държи детето извън парапета на терасата. Клипът е заснет от съседна сграда. Съседите веднага са подали сигнал в Агенцията за закрила на детето.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама