Лъв: Всичко през този ден ще се подрежда много успешно

117

Овен
Днес ще Ви се прииска малко да си поиграете със своя любим човек – нещо като котка, с мишка – радостно забавление с жертвата, само че с щастлив край. Но дали това ще се хареса на Вашия самодоволен и самостоятелен партньор? Да се надяваме, че готвената роля ще му хареса, а иначе скандалът е неизбежен!

Телец
Денят е подходящ за изказвания пред околните на тема любов и пари. Днес онези, които Ви заобикалят, ще са готови да вървят след Вас и да Ви слушат внимателно. В работата може да повдигнете темата за пари – не са изключени много щедри премии от страна на ръководството, а също може да си правите планове за по- дълъг срок. В отношенията с другия пол може да очаквате голяма страст и всеотдайност, а чувствата ще се проявяват ярко и наситено.

Близнаци
Днес имате всички шансове да направите впечатление в обществото. Затова си заслужава да се заемете с привеждането си в достоен за събитието вид. Е, разбира се, ако се каните да идете някъде… Днес ще Ви съпровождат резки смени на настроението, което не може да не се отрази на отношенията Ви с роднините. Като цяло ситуацията сега съвсем не е оптимална във финансов план. Сънищата, които сте сънували през тази нощ, най-вероятно приспиват Вашата интуиция. Разчитайте на подкрепата на познати, ако такава Ви потрябва. Тази вечер обещава да бъде завладяваща.

Рак
Телефонно позвъняване ще Ви изненада в най-неподходящия момент. Обезателно се обадете! Това, което ще Ви кажат може значително да промени Вашите планове за деня, а даже и за цял живот! Напълно възможно е това да бъде още една крачка към онзи заветен ден, когато Маршът на Менделсон ще бъде свирен за Вас.

Лъв
Всичко през този ден ще се подрежда много успешно. Лъвовете ще постигат значителни успехи, макар че на практика нищо няма да предприемат за тази цел. Ще успеете да направите добро впечатление на онези, които Ви заобикалят, а от това може да се възползвате, и да реализирате многообещаващи запознанства. Влюбените ги очакват приятни сюрпризи. Денят е много подходящ за романтични срещи. Лъвовете, намиращи се в процес на търсене на своята „половинка”, е добре да посетят приятелските купони, на които са поканени, и точно там може да срещнете приятна особа, която няма да устои пред Вашето очарование.

Дева
Може да се окаже, че точно днес е онзи ден, в който ще трябва да съжалявате за своята невнимателност. Ако не е тя, в личния Ви живот нещата биха се подредили по съвсем друг начин, а и на бъдещите Ви отношения и планове влиянието и не би било толкова пагубно.Впрочем, каквото и да направите, все е за добре и има вероятност след време да си спомняте за този ден с благодарност.

Везни
Неутрален ден от всяка гледна точка, освен романтичната, където влиянието на позитивните тенденции ще бъде осезаемо. Днес ще можете да решите много лични проблеми, ако се отнесете към тях сериозно, а не оставяте нещата на самотек. В общуването с любимия човек избягвайте недомлъвките. Колкото сте по-искрени , толкова ще бъде по-добре. Възможно е преодоляване на разногласията с по-възрастни роднини и стари приятели, не одобряващи някои Ваши постъпки в близкото минало. Ако продължавате да държите на обичайния си начин на действие, това няма да Ви помогне по никакъв начин да постигнете успех. Абстрахирайте се от всичко, и си спестете неразбориите и усложненията.

Скорпион
Най-добре ще бъде, ако преминете в сянка. Оригиналността и индивидуалността Ви привличат хора, с които не си заслужава да имате нищо общо. Изключително важна е предвидливостта. Без нея ще създадете и за себе си, и за своите близки,не малко проблеми. Бъдете икономични: парите, които днес се каните да похарчите за приятни, но незначителни неща, скоро може да Ви потрябват за нещо много по-важно. Бъдете внимателни към здравето си: възможни са безсилие и обостряне на хронични заболявания.

Стрелец
Денят е подходящ за концентриране върху домашния живот. Отношенията с близките хора днес ще Ви радват ; ще възникнат много нови поводи за разговори. Може да посветите деня на покупки за в къщи, на украшения и декориране. Може да организирате празник или семейно мероприятие , но към каквото и да се ориентирате, то ще премине прекрасно и дълго време ще се помни. Така добре биха преминали днес и любовните срещи.

Козирог
Сполучлив ден за семейни срещи и подобряване на домашната обстановка. Днес инициативата в семейните работи ще принадлежи на Вас. Грижата за децата и домашната Ви половинка ще Ви донесе особено удовлетворение. Денят е благоприятен за финансови операции, отнасящи се до дома, продуктите, сферата на услугите , както и домашното селско стопанство.

Водолей
Крайно време трябва да се вгледате в някои стари и ненужни привички, които все още имате. И какво възнамерявате да правите? И защо правите всичко това? Защо не се опитате да направите ? Не се осъждайте, защото не можете да се преродите за една нощ. Привичките се променят с времето , а и много често ни даряват с усещане за измамен комфорт. Но това не е основание, да не се опитвате да се промените…

Риби
Денят Ви е подходящ за решаване на материални въпроси. През първата му половина доходите Ви ще бъдат ограничени, и може да възникнат проблеми с плащанията, но това ще се разреши някъде в късния следобед. През деня работата Ви ще бъде продуктивна и ще отделяте повече време за своите задължения. Вечерта е подходяща за интелектуална работа, както и за преговори. Благоприятни са физическите упражнения и заниманията със спорт.

Източник: lamqta.com

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама