Защо прокуратурата мълча три дни за казуса с д-р Иван Димитров, пита колега на лекаря

66

Снимка: bTV

Д-р Шишков коментира, че не е работа на хората сами да се защитават, но им писна и започнаха да се въоръжават. Хората искат справедливост, а справедливост липсва.

Няма да коментирам нещо, което не е доказано, защо прокуратурата мълча три дни и после излязоха едни тролове да очернят д-р Иван Димитров.

Това обяви в ефира на bTV д-р Димитър Шишков, един от организаторите на протестите в подкрепа на д-р Димитров, по повод данните изнесени във вторник от прокуратурата по случая.

Нека прокуратурата си свърши работата и честно да изнесе фактите, призова д-р Шишков, който в предишния мандат на парламента беше депутат от Реформаторския блок.

Той е познавал добре обвинения в убийство лекар от Пловдив, двамата са разговаряли и за масовите кражби в Пловдив. Самият Шишков е бил обиран пет пъти.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама