Известна моделка умря мистериозно в Малайзия

89

Снимка: instagram

19-годишна холандска моделка е намерена мъртва, след като е паднала от 20-ия етаж на блок в Малайзия, където се вихрело разюздано парти с алкохол и наркотици.

Според местната полиция, смъртта на Ивана Смит е нещастен инцидент, предизвикан от прекомерна употреба на алкохол и наркотици. Бивш британски полицай, обаче, твърди, че девойката е била блъсната, съобщава „Дейли Мейл“, цитирани от Блиц.

Известният частен детектив Марк Уилямс-Томас, прочул се с разкритието на гнусните престъпление на тв водещия Джими Савил, заяви, че моделката е получила няколко наранявания преди да падне.

След като се забавлявала в Куала Лумпур, Ивана се прибрала в апартамента на 20-ия етаж на богатия американец Александър Джонсън и съпругата му Луна на 7 декември. Открита е по-късно мъртва на балкона на шестия етаж, гола.

Снимка: dailymail

Холандски патолог забеляал синина отзад на главата на Ивана. „Това не е достатъчно, за да е причина за смъртта ѝ, но би могло да я накара да изпадне в безсъзнание“, написа Уилямс-Томас. Нараняването е станало преди падането. Той добавя, че липсата на кръв след падането потвърждава, че тя е била мъртва преди това.

Ивана имала високи нива на алкохол и наркотици в кръвта. Била взела дрога, известна като PMMA, която се продавала като екстази. Александър Джонсън е търговец с криптовалута и основател на компанията „Еверъс Уърлд“. От там излязоха с изявление, че са наясно за течащото разследване и ще следят ситуацията отблизо. Предполага се, че Ивана е била в апартамента на семейство Джонсън на суинг парти.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама