Жена роди изненадващо, с напълно плосък корем

55

Снимка: Hotspot Media

Майка разказва как е родила напълно изненадващо, след като цялата ѝ бременност е протекла с напълно плосък корем.

21-годишната англичанка Шарлът Томсън изненадващо родила, докато си мислела, че болките в стомаха ѝ са менструални болки. Шарлът твърди, че нямала идея за бременността си, тъй като имала редовен цикъл и влизала във всичките си тесни рокли.

Една нощ тя се събудила от силни коремни болки и отишла в болница, където била шокирана да разбере, че ражда. Шарлът родила дъщеря си Моли само след три часа. Жената, която е медицинска сестра в детска ясла, казва, че коремът ѝ бил съвсем плосък и цикълът ѝ бил редовен, така че за нея било огромна изненада да разбере, че ражда.

През ноември 2015 Шарлът била на 19 – типичен тийнейджър, който ходи по партита всеки уикенд. Същия месец тя забелязала, че е качила килограм и половина и ѝ се спи повече от обичайното. „Мислех, че е защото излизам вечер и стоя до късно. Всички дрехи ми ставаха и не обърнах внимание на симптомите.

Шарлът, бременна в 7 месец. Снимка: Hotspot Media

Но месец по-късно, през декември, Шарлът се събудила с болки посред нощ. „Взех парацетамол и се надявах, че ще ми мине. Вместо това болката се усили, чувствах се много зле. Усещах, че нещо не е наред, извиках си такси и отидох в болница. Лекарите казаха, че трябва да извикат акушерка, а аз им отговорих, че сигурно има някаква грешка. Нямах никакви симптоми на бременност.”

След направен ултразвук Шарлът получила изненадващата новина, че ражда.
Паникьосах се, защото не бях подготвена, нямах бебешки дрешки. Разтревожих се и какво ще кажат родителите ми, когато разберат.”
Родители на момичето били повикани в болницата, но помислили, че дъщеря им е бременна на няколко седмици и преживява спонтанен аборт.

Бебето Моли било 3 килограма и Шарлът мигновено я заобичала. Лекарите изненадващо установили, че Моли е напълно здрава, въпреки че майката пиела алкохол по време на бременността. Обяснили ѝ, че нямала корем, защото бебето се било мушнало под ребрата ѝ.

Шарлът добавя, че приятелите ѝ  не ѝ вярвали, докато не видяли Моли на снимка. Бащата на Моли е бивш приятел на майката и вече не присъства в живота ѝ, но тя получава сериозна помощ от родителите си в отглеждането на детето, което в момента е на две години.

Снимка: Hotspot Media

Нищо, което Моли може да направи в бъдеще, не би ме изненадало толкова, колкото начина, по който се появи на света”, казва Шарлът за дъщеря си.

Източник: The Sun
Превод и редакция: „Нова Вест“

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама