Козирог: Денят Ви носи много късмет

43

Овен
Може да решите отдавнашни проблеми и да сложите край на разногласията, които са Ви пречили на придвижването напред. Повод за безпокойство няма, но и малко бдителност няма да е излишна. Недоброжелатели, ядосани от Вашите постижения, ще се опитат да предприемат нещо, което да попречи на Вашите успехи. Ще Ви радва подкрепата от страна на близките. Те не само ще одобряват Вашите постъпки, но и ще помагат за реализация на планове. Възможно е интересно запознанство, което ще открие пред Вас примамливи професионални перспективи. Но пък начало на романтични отношения е малко вероятно.

Телец
Имате странното чувство, че във всеки момент може да се случи нещо извънредно важно? Някой от обкръжаващите скоро ще Ви помоли да вземете участие в някаква работа, близка и скъпа на Вашето сърце. Това съвсем не значи, че няма да изпитате удоволствие и че ще Ви се наложи да се занимавате със скучна организационна работа или с документи. Винаги сте умеели да измисляте свежи и оригинални идеи. Точно за това на хората е необходимо Вашето участие. Така че се захващайте за работа!

Близнаци
Посветете днес, заедно с любимия си човек, времето за любуване на природата, на свежия въздух и на прелестта на момента. Постарайте се, да не изпуснете тези вълшебни минути, занимвайки се с изясняване на отношенията.

Рак
За да постигнете трайно съгласие с партньорите, най-вече ще Ви помогнат практически съображения: материални или професионални. Не маловажна роля ще има съгласуването по мирогледни, правни и религиозни въпроси . Еднаквото образование и сходните убеждения до голяма степен ще помогнат за достигане на разумна договореност. Не е изключено определено въздействие на вашето партньорство да окаже предстоящо или отдавнашно пътуване.

Лъв
Днес Вашият любим човек ще си признае, че от край време не му е харесвало в противоположния пол някакво качество, което съвсем буйно разцъфтява у Вас. Оказва се, че точно Вие сте го накарали да погледне на това качество по друг начин. Може да бъдете поласкани.

Дева
През днешния ден бъдете особено вежливи с Вашата втора половинка. По непонятни причини тя ще бъде много чувствителна към строгото съблюдаване на правилата на етикета. И ако Вие не поздравите, не се сбогувате или не направите нещо друго от тоя род, може да се обиди, и то – доста сериозно…

Везни
Както и да сте започнали днешния ден, той ще завърши на най-високо ниво. Никой не оспорва, че сте съвсем непредсказуеми, но е напълно по силите Ви, да продължите да се придвижвате към целта с равномерно темпо, опирайки се на своите предишни постижения. Крачка по крачка ще започнете да осъзнавате, колко далеко сте стигнали, а това още повече ще Ви помогне в по-нататъшните действия. Постарайте се да запазите доброто си настроение, и не позволявайте на малките неприятности да влияят на отношенията Ви с хората. Придържайте се към девиза: „Живей, и дай на другите възможност да живеят”!

Скорпион
Вие сте практичен и земен човек – за това никой не спори. Но освен това сте и много духовни и способни да виждате дълбок смисъл в ежедневните неща, които Ви обкръжават. За Вас сградата не е само конструкция от строителни материали и стъкло. Тя е за Вас и изражение на човешките амбиции, творчество и страх от смъртта. Такъв начин на мислене ще Ви даде възможност да видите истинската същност на всяко нещо, към което погледнете.

Стрелец
Днес ще се проявите като не особено разбран човек. Това може да предизвика съвсем естествено раздразнение и ако не разрив, то поне голям скандал. За да се избегне такова развитие на събитията, трябва да направите всичко, което се изисква от Вас, без да вниквате в подробностите, и без да се опитвате да осмислите ставащото.

Козирог
Днес късмета ще Ви съпътства . Особено ясно ще усетите това от проявите на малозначни, но приятни дреболии. Със своя ентусиазъм Вие сте в състояние да заразите голям брой хора. Ако успеете и да ги накарате да насочат усилията си в едно русло, ще свършите голяма работа!

Водолей
Не се отнасяйте днес прекалено сериозно към ставащото. Гледайте на света, на събитията в него, а и на Вашия любим човек, със здрава доза ирония. Иначе рискувате да си трупнете на главата толкова проблеми, че после сума време ще се наложи да ги оправяте.

Риби
Днес ще се наложи да решавате всички свои проблеми по реда на постъпването им. Това означава, че ще се наложи да взимате верни решения, и то без ничия подръжка. Но в крайна сметка всичко трябва да се получи, а Вашият любим човек ще бъде повече от доволен от резултатите.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама