Проговори предишна жертва на Жоро Плъха (ВИДЕО)

48

Кадър: Nova

Случаят в Пловдив разтърси социалните мрежи. Много граждани изразиха желанието си да се чувстват сигурни в собствените си домове.

Конкретният повод е убийството на Жоро Джевизов Плъха от известен пловдивски лекар в момент, в който се твърди, че криминално проявеният се е опитвал да обере дома му.

Слави Ангелов заяви пред Нова телевизия, че твърде много факти са неизвестни, а от тях зависи съдбата на д-р Иван Димитров. „При тази ситуация с тези протести, беше нормално прокуратурата да излезе с някаква информация през тези два дни, но това не се случи”, каза той. Според него протестите по никакъв начин не могат да повлияят на решението на прокуратурата.

Същевременно пред Нова телевизия проговори една от бившите жертви на Плъха. Милена Петрова разказа, че от полицията са й казали, че единственото, което е спасило нея и семейството й, когато са били ограбени от Плъха, е това, че са спели.

Преди осем години семейството й, както и още две други домакинства в Асеновград са станали жертви на Плъха. Той е влязъл в дома на Милена през прозореца в стаята, в която тя спяла и ограбил телефона й, както и бижутата на нейна роднина.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама