Даниел Златков преби младеж пред дискотека

114
blank
Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Под надзора на Районна прокуратура –Благоевград се води разследване срещу Д. Златков /по-известен като българския Роналдо/ за извършено от него престъплениe.

На 04.03.2018 г., около 03,30 часа пред дискотека, намираща се в Благоевград пострадалият О. З. на 21 години видял Златков и го предизвикал с думите „да си направим ММА среща.“ Заедно с футболиста била и неговата съпруга, която отговорила, че О.З. не е в категорията на Златков, тъй като пострадалият бил видимо около 50 килограма. Последвали нови реплики с обиден характер от страна на О.З., което провокирало „българския Роналдо“ и той му нанесъл няколко удара с ръце в областта на главата и тялото.

Когато го пуснал, пострадалия се изправил и двамата продължили спора, който скоро прерастнал отново в сбиване. Този път Златков нанесъл на пострадалия удари с крак в главата, при което той изпаднал в безпомощно състояние. От удар с ръка в лявото слепоочие О. З. изпадал в безсъзнание за повече от две минути.

Негов приятел направил опит да го изправи и да му окаже помощ, но след няколко неуспешни опита го транспортирал в ЦСМП – Благоевград, където му е оказана неотложна помощ и е настанен в болница, без опасност за живота.

Разпитани са почти всички свидетели-очевидци на побоя. Иззети са записите от охранителните камери на заведението. Назначена е съдебно-медицинска експертиза за установяване характера на нанесените телесни повреди на пострадалия.

Разследването по случая продължава.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама