Историята на момчето, което стана баща на 13, придоби невероятен обрат (ВИДЕО)

386

Снимки: Блиц / Twitter

Историята за 13-годишното момче, което стана баща има всички елементи на тв сапунка – любов, скандал, предателство, неочаквана развръзка, но и важна поука и предупреждение, пише The Sun, цитирано от Блиц.

Алфи Патен (13) стана баща на момичето Мейси Роксен.

Беше лудо време. Когато държах Мейси в ръцете си за пръв път, беше невероятно усещане. Бях прекалено неопитен да разбирам последиците от това да бъда млад родител, но ми хареса да я държа в ръце и веднага пожелах да я задържа,“ разказва Алфи.

Майката Шантел Стедман била само на 15 години, когато родила Мейси, а Алфи бързо стана известен като най-младият баща във Великобритания и дълго време медиите не го оставяха на мира.

Където и да отидех, хората знаеха кой съм. Не можех да напусна дома си със седмици,“ разказва младият Патен. Журналистите му задавали различни въпроси, а един от тях бил как ще осигури финансиране, за да издържа дъщеря си, на което Алфи отговорил: „А какво е това „финансиране“?

Снимки: Блиц / Twitter

Междувременно майка му била отчаяна, тъй като не можела да повярва, че синът й, чийто глас дори още не бил почнал да мутира, може да забремени момиче. Тя също така го разпитвала как се е стигнало до това и отговорите му започнали да я съмняват. Така че тя поискала да се направи ДНК тест, тъй като и две съседски момчета казали, че може и те да са родители на детето.
Затова тя инициирала теста и, разбира се, се случило това, което очаквала – тестът показал, че Алфи все пак не е таткото. Тази новина го съкрушила.

Плачех с дни и не напусках стаята си. Ситуацията допълнително се влоши, тъй като повече не видях Мейси, защото Шанел и семейството й се преместиха в друг град, щом като разбраха, че не съм бащата,“ казва той.

Истинският баща се оказал Тейлър Баркър, който живеел наблизо и също бил на 13 години. Той признал, че изгубил девствеността си с Шантел една вечер под действието на алкохол. По-късно признал, че това е неговата най-голяма грешка в живота и би искал никога да не я е познавал.
Баркър добавя, че имали отношения само веднъж и мислел, че тя „се е погрижила за контрацепцията„.

 

Снимки: Блиц / Twitter

 

Продължих напред. Моето семейство ми помогна. Приятелите ми помогнаха,“ твърди Алфи.

Мнозина смятат, че родителите на Алфи са спечелили огромна сума пари от медиите във времето, когато постоянно търсели сина им за интервюта. Осем години по-късно Алфи Патен казва, че се радва, че не той е бащата и оттогава имал няколко връзки, но още не мисли за деца.

 

 

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама