Гинка обяви важна новина за ЧЕЗ

28

Кадър: Нова тв

Компанията на Гинка Върбакова, която е основният желаещ за закупуването на електроразпределителното дружество „ЧЕЗ България“, честити националния празник на българите и обяви много важна новина.

От компанията изпратиха съобщение до медиите. Ето какво гласи то: Поради високия обществен интерес и водени от желанието си за пълна откритост и прозрачност, Ви информираме, че преговорите между „Инерком България” и „ЧЕЗ груп” относно възможността българската държава да закупи дялове в „ЧЕЗ България” ще се състоят от средата до края на следващата седмица в Прага. Веднага след приключването им ще получите информация за хода на разговорите и взетите решения.

Използваме възможността да Ви честитим националния празник 3 март и да Ви благодарим за коректното отразяване на позициите и изявленията на „Инерком България” през последните дни. Припомняме, че в парламента вря и кипя заради сделката за покупка на ЧЕЗ. Гинка Върбакова бе в парламента, а след това се срещна и с премиера Бойко Борисов. Стана ясно още и че държавата има желание да закупи дялове в „ЧЕЗ България”.

 

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама