Министърът на вътрешните работи се срещна с посланика на Израел

38

Министърът на вътрешните работи Валентин Радев проведе среща с Н.Пр. Ирит Лилиан, посланик на Държавата Израел, съобщиха за Нова Вест от МВР.

Днес, в сградата на МВР, се състоя първата официална среща на министър Валентин Радев с Н.Пр. Ирит Лилиан, посланик на Държавата Израел в София.

Двамата обсъдиха различни аспекти на двустранното сътрудничество и дадоха висока оценка на постигнатото, в това число в областта на сигурността и вътрешните работи. В този смисъл министърът на вътрешните работи отбеляза постигнатия активен и ползотворен диалог, който през последните години се развива и надгражда. Двамата дискутираха и бъдещи възможности за сътрудничество.

По време на разговорите Н.Пр. Ирит Лилиан благодари сърдечно за предприетите от ръководството на Министерството на вътрешните работи мерки, свързани с обезпечаването на сигурността на израелски граждани, които посещават България.

 

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама