Отложиха делото за Владо Плацентата, нападнал докторка

77

Софийският районен съд дава ход на делото срещу Владимир Стоянов.

Той беше задържан за побой над акушер-гинеколога от болница Шейново д-р Албена Гагова, съобщи БНТ.

През юли миналата година бащата на новородено нападна лекарката в коридора на болница Шейново. Мъжът искал да получи плацентата на бебето и след отказ това да се случи, става агресивен

Владимир Стоянов беше задържан от полицията, а той нито потвърди, нито отрече, че е нападнал акушер- гинеколога. По време на разследването Стоянов беше настанен в психиатрична клиника за експертиза, заради твърденията му, че има психиатрично заболяване.

Според резултатите обаче той е бил вменяем и е знаел какво върши. Обвинен е в нанасяне на лека телесна повреда.

Доктор Албена Гагова се срещна лице в лице с мъжа, който я нападна в болница „Шейново“.

Делото срещу обвиняемия за нападението – Владимир Стоянов – обаче не тръгна. Причината е, че мъжът не получил навреме документите по делото. За пореден път станалият известен като Владо Плацентата се яви с маска на лицето и не пожела да я свали пред съда. Той твърди, че е невинен и не е нападал доктор Гагова. Твърденията му, че има заболяване, бяха отхвърлени от психиатричната експертиза.

Съдът пусна Владо Плацентата под гаранция

Стоянов е обвинен в нанасяне на лека телесна повреда на акушер-гинеколога д-р Албена Гагова. През юли миналата година тя отказва да му даде плацентата на новороденото му дете и той я напада.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама