Жена катастрофира, излезе от колата си и я помете друга

47

 Снимката е илюстративна

На 20.02.2018 г., около 17.13 ч., в землището на с. Васил Левски, общ. Опан, по път 503, се е движил л.а. „Мерцедес“, управляван от 46-годишна жена от гр. Свиленград.

Същата изгубила контрол над автомобила, който напуснал пътното платно и се блъснал в залесен участък. След удара водачката напуснала автомобила и излязла на банкета на пътя, при което е блъсната от л.а. „Фолксваген Голф“, управляван от 38-годишен мъж от гр. Любимец.

В резултат на настъпилото ПТП жената е получила черепно-мозъчна травма, счупване на таза и загуба на съзнание. Настанена е за лечение в МБАЛ – Хасково, с опасност за живота. Водачът на л. а. „Фолксваген“ е тестван за употреба на алкохол с техническо средство, като резултатът е отрицателен. В сектор „Пътна полиция“, ОДМВР – Стара Загора, е образувано досъдебно производство.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама