Стинг е влюбен в България. Връща се за още два концерта

34

Само девет месеца след четвъртото си гостуване у нас – в зала „Арена Армеец“, Стинг се завръща за още два концерта – на 19 и 20 юни, вторник и сряда, на Античния театър в Пловдив.

Композитор, певец, автор на песни, актьор, писател и активист, Стинг е един от най-великите артисти на световната музикална сцена. През своята знаменита кариера, той е продал почти 100 милиона албума и е носител на множество престижни награди.

Концертите на Стинг в Стария град са включени във формата Hills Exclusive и се осъществяват с подкрепата на община Пловдив, като част от календара на културните събития за 2018 г., съобщи БТВ.

Мястото на концертите е избрано лично от Стинг, поясняват от „София мюзик ентърпрайсис“. И наистина, какво по-невероятно съчетание на хилядолетна история и културни традиции, прекрасно допълващи магическата музика на този феноменален артист.

Феновете му ще имат удоволстието да чуят всичките му хитове в спектакъл, съчетан с неповторимата атмосфера на Античния театър. Поради ограничения капацитет на Античния театър, билетите за всеки от концертите са само 3 000 броя и ще бъдат на цени от 110 до 190 лв. Ще бъдат пуснати в продажба от 15 декември.