Съпрузи с наднормено тегло отслабнаха драстично за 18 месеца

295

Снимка: Instagram

Съпрузи, които за 18 месеца намалиха общото си тегло наполовина, споделят, че отслабването ги е сближило и е променило живота им из основи.

Преди две години 26-годишната Лекси Рийд от Индиана, САЩ, тежала около 240 кг, а съпругът ѝ Дани бил 140 кг. В началото на 2016-та те решили, че сериозно ще се заемат със задачата да намалят теглото си. Но не предполагали, че само след 18 месеца ще са отслабнали с общо 190 кг.

Двамата документират процеса на отслабване в Инстаграм, а наскоро публикуваха шокиращи снимки преди и след отслабването. В ляво двойката е в началото на процеса, а вдясно Рийд е прегърнала съпруга си след като е свалила впечатляващите 150 кг.

Снимка: Instagram

Нямахме стриктен хранителен режим, не сме се подлагали и на операции. Нямахме лични треньори, но всеки от нас имаше другия и мотивацията да полагаме усилия всеки ден.“, пише Лекси под снимката. „Искахме да станем родители и да живеем дълго заедно.“

Снимка: Instagram

Рийд споделя как никога не са си представяли, че само шест месеца след взетото решение ще бъдат едни съвсем различни хора.

Двамата тежали общо около 380 кг, поглъщали по 8000 калории дневно и ядяли основно полуфабрикати и хамбургери. Вместо това съпрузите започнали да се хранят с домашно приготвена храна и да ходят на фитнес шест пъти седмично.

Сега двойката отбелязва постиженията си с надеждата тяхната история да вдъхнови и други, които да излязат от зоната си на комфорт.

Освен че отслабнахме, се сближихме още повече. Килограм по килограм, стъпка по стъпка променихме живота си и оформихме телата си, за да станем хората, които винаги сме искали да бъдем.“

Източник: Independent.co.uk

Превод и редакция: „Нова Вест“