Тя го направи: Парализирана булка сама стигна до олтара (Снимки)

41

Как върви към олтара в сватбения си ден е нещо, което всяко момиче си представя. Докато планирала сватбата си, Джаки Гончър знаела, че иска само едно нещо на сватбения си ден – да измине сама пътя до олтара. Това било голямо предизвикателство за 25-годишната жена.

Когато била на 17, Джаки се гмурнала в твърде плитък басейн и остнала парализирана. След инцидента си мислела, че ще умре, но останала в инвалидна количка и лекарите ѝ казали, че няма да може да проходи отново.

Джаки обаче била решена да докаже, че експертите грешат. Особено след като приятелят ѝ Анди ѝ предложил брак. Двамата планирали деня и се подготвяли за сватбата цяла година, като включили специална изненада за гостите.

Снимка: Viralthread

Твърдо решена сама да извърви пътя до олтара, Джаки прекарвала шест дни седмично във фитнес залата и посветила стотици часове на укрепващи упражнения. Тя силно се надявала, че тази едногодишна терапия ще ѝ помогне да осъществи мечтата си. С много труд и упоритост Джаки постигнала немислимото в деня на сватбата си.

Снимка: viralthread.com

Не исках да губя чудото, което Бог ми е дарил, като просто приема ситуацията. Исках снимките от сватбата ни да показват пътя, който извървях. Заради кръвното ми налягане успявам да остана на крака не повече от 30 минути. Знаех, че ще мога да вървя до олтара без помощ, но много исках да остана права по време на церемонията и да изтанцувам сватбения си танц без инвалидната количка.“

Снимка: Viralthread

Джаки пазела в тайна плановете си и казала само на няколко близки приятели за намеренията си.

Исках да бъде изненада. През цялото време си гледах в краката, защото бях нервна и развълнувана, но ми казаха, че сред публиката е имало много сълзи.“

Гостите избухнали в сълзи, когато видяли Джаки да върви към олтара, а после младоженците да танцуват на първия си сватбен танц.

Източник: Viralthread.com

Превод и редакция: „Нова Вест“