Топ 10 на най – красивите жени в света

991

Най-важното нещо за почти всяка жена е нейната красота. Какво остава за онези известни и популярни актриси, певици и модели?

Както всяка година, така и тази има специална класация на най-красивите жени в света. Популярен интернет портал организира голямото гласуване, като в него са участвали над 150 000 души.

Ето ги и тях – Топ 10 най-красивите жени в света:

Дженифър Конъли

Снимка: Town & Country

С гъстите си вежди, тъмна коса и зелени очи, тя представлява истински идеал за женска красота. Както е известно също така, тя постоянно е лице на големите модни къщи.

Зои Дешанел

Симпатичната Зои, също се нарежда сред най-красивите жени в света. Въпреки че нейната прилика с Кейти Пери е огромна, Пери не влиза в класацията.

Миранда Кер

Манекенката Миранда Кер винаги присъства в класациите за красота.

Натали Портман

Според мнозина тя е най-интелигентната жена в Холивуд. Но често също така е определяна и за най-хубава.

Блейк Лайвли

Усмивката на хубавата Блейк навярно е една от най-шармантните на света. На нея се пада 8-мото място.

Мила Кунис

Снимка: huffingtonpost.com

Друга неизбежна красавица е украинката Мила Кунис. Нейните очи от години вдъхновяват мнозина.

Джесика Бийл

Джесика е една от многото актриси, които се занимават и с манекенство. И е ясно защо е така. Няма някой, който да не харесва съвършената й фигура.

Меган Фокс

Откакто се появи на филмовия екран, хубавата Меган покори много мъжки сърца. Тя продължава да прави това и до днес, с оргомен успех.

Кейт Аптън

Овалите, дългата руса коси и сините очи са първата асоциация с Кейт Аптън. Младата манекенка върна големите гърди в света на модата.

Скарлет Йохансон

Още една русокоса дама с импозантно деколте. Тя от години се намира на върха на актьорската А лига, но също така и сред тези за красота.