Фърги за раздялата си с Джош Дюамел: Исках да останем заедно завинаги

971

Снимка:Фейсбук

През септември една от любимите звездни двойки в шоубизнеса изненадващо сложи край на съюза си – Фърги и Джош Дюамел

Както всеки край на любовни отношения, така и този е бил много болезнен и за двете страни, но за едната повече. Вчера певицата, нашумяла от групата Black Eyed Peas, сподели публично, че е наранена от развода и от факта, че половинката й я е напуснала.

„Тази раздяла не влизаше в плановете ми. Исках да останем заедно завинаги, аз обичам Джош, той е баща на детето ми“, разкри Фърги.

Двойката се раздели още през февруари тази година, но обяви развода си едва преди месец. Джош и Фърги имат син – Аксел, който отдавна е бил единствената причина те да останат заедно.

Певицата споделя още, че много от песните в новия й албум са посветени на Дюамел и че напоследък трудно сдържа сълзите си.

„Най-болезнените текстове на песните от новия ми албум са любими на Джош. Той ги е слушал години наред, преди да бъдат издадени. Беше до мен през целия период на създаването на албума и определено повлия това, което се получи накрая. През живота си съм имала много различни връзки и всички песни са посветени на тях. С Джош вярвахме, че ще бъдем заедно завинаги…“.

Източник:woman.hotnews.bg